Wij weten wat goede zorg inhoud...

Zorg bij Alzheimer Aalsmeer

Wie te maken heeft of krijgt met de ziekte van Alzheimer weet hoe belangrijk het is dat degene met Alzheimer specialistische zorg ontvangt, die volledig gericht is op het behandelen van Alzheimer. Bij de ziekte van Alzheimer is er namelijk behoefte aan extra aandacht en begeleiding. Zuster Jansen biedt een zorgvorm die volledig gericht is op zorg bij de ziekte van Alzheimer in Aalsmeer. Zorgverleners bieden specialistische 24-uurs zorg en verpleging van hoog niveau.

Comfortzorg bij u thuis

Er is vaak discussie over de vraag of het goed is om thuis te blijven wonen met de ziekte van Alzheimer. Men wil de beste behandeling bij Alzheimer en twijfelt aan het feit dat thuiszorg bij Alzheimer niet onderdoet bij specialistische zorg in een zorginstelling. Zuster Jansen kan voor eens en voor altijd afrekenen met deze twijfel. In de meeste gevallen is het prima mogelijk om thuis te kunnen blijven wonen met de ziekte van Alzheimer mits de zorg die thuis geboden wordt van hoog niveau is. Daarom zijn zorgverleners van Zuster Jansen gespecialiseerd in het bieden van zorg bij de ziekte van Alzheimer bij u thuis.

Deze intensieve vorm van thuiszorg is volledig gericht op het bieden van zoveel mogelijk comfort. Op deze manier kunt u met de ziekte van Alzheimer op een verantwoorde manier thuis blijven wonen.

Thuis kunnen blijven wonen is vaak van groter belang dan gedacht. Bij de ziekte van Alzheimer is het creëren van rust en regelmaat in het leven erg belangrijk, net zoals een vertrouwde en herkenbare omgeving. Om deze reden biedt Zuster Jansen de beste zorg bij de ziekte van Alzheimer in Aalsmeer, gericht op uw persoonlijke thuissituatie.

Ontlast uw mantelzorgers
en kies voor professionele hulp

Het is verstandig om het belang van professionele zorg in te zien. Hulp bieden bij de ziekte van Alzheimer is fysiek en mentaal erg aangrijpend. Zeker in een later stadium kan de druk voor mantelzorgers al snel te veel worden. Tijd voor professionele zorg bij de ziekte van Alzheimer door Zuster Jansen. Wij kunnen onze zorg direct bij u thuis inzetten, omdat wij niet met wachtlijsten werken. Onze zorg is desnoods met spoed al inzetbaar.

Wacht daarom niet en neem contact op met onze zorgcoördinators. Zij kunnen u verder helpen en adviseren welke zorg het beste past bij uw persoonlijke situatie. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Lees meer bij Zuster Jansen