Wij weten wat goede zorg inhoud...

24-uurs zorg Aalsmeer

Wanneer u kiest voor 24-uurs zorg in Aalsmeer van Zuster Jansen kiest u voor complete zorg. Permanente comfortzorg van het beste niveau, gewoon bij u thuis. 24-uurs zorg is onze expertise en tevens onze meest aangevraagde vorm van thuiszorg. U kunt thuis blijven wonen, in uw eigen vertrouwde omgeving. Desalniettemin ontvangt u maximale zorg van de beste kwaliteit. Een opname in een zorginstelling kan hierdoor worden uitgesteld, of zelfs worden voorkomen. Tevens wordt uw eventuele mantelzorger ontlast door 24-uurs zorg in Aalsmeer van Zuster Jansen.

Een oplossing voor uw maximale zorgbehoeften

Bij Zuster Jansen vinden we het erg belangrijk om onze zorg aan te laten sluiten op uw persoonlijke zorgwensen. Omdat iedere situatie uniek is, is er geen vaste werkwijze voor onze 24-uurs zorg in Aalsmeer. In alle gevallen ontvangt u met 24-uurs zorg van Zuster Jansen permanente verzorging en verpleging bij u thuis, van de beste zorgverleners. Speciaal voor u wordt er een klein, vast zorgteam gevormd, wat zorgt voor een stukje rust en continuïteit in uw leven. Wat uw zorgbehoeften ook zijn, Zuster Jansen staat voor u klaar.

Zuster Jansen zorgt voor perspectief

Bij Zuster Jansen zijn we goed in het bieden van verzorging en verpleging van het hoogste niveau. Onze zorg staat in het teken van comfort, in iedere situatie bieden wij zoveel mogelijk comfort. Toch bieden onze zorgverleners meer. Bij 24-uurs zorg in Aalsmeer van Zuster Jansen richten we ons op de mogelijkheden. Naast de dagelijkse privé verzorging die u nodig heeft is er bij onze 24-uurs zorg ruimte voor meer. Zo kunnen onze zorgverleners gezellige en verantwoorde begeleiders zijn bij het ondernemen van leuke activiteiten, zoals een bezoek aan familie of het voorlezen uit de krant. Uiteraard zijn wij bewust van uw eventuele behoefte aan privacy. Met respect en aandacht met elkaar omgaan, daar gaat het om bij 24-uurs zorg van Zuster Jansen.

Onze zorg bij u inzetten?

Wilt u onze 24-uurs zorg bij u thuis inzetten? Of kent u iemand die onze zorg perfect kan gebruiken? U kunt onze zorg direct aanvragen via onze website. Uiteraard kunt u ook altijd eerst vrijblijvend contact opnemen met onze zorgcoördinator. Voor direct contact kunt u het beste bellen naar het nummer 020 – 63 66 837. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden en uw persoonlijk advies geven. Wij helpen u graag.

Lees meer bij Zuster Jansen