Wij weten wat goede zorg inhoud...

Particuliere thuiszorg Aalsmeer

Thuiszorg van Zuster Jansen is particuliere zorg. U kunt zelf kiezen voor onze verschillende vormen van particuliere thuiszorg in Aalsmeer. U ontvangt kwaliteitszorg van de beste zorgverleners, gewoon bij u thuis. U kunt onze zorg overwegen wanneer u behoefte heeft aan meer zorg en/of zorg van betere kwaliteit. Met particuliere thuiszorg en 24-uurs zorg in Aalsmeer van Zuster Jansen bent u in handen van specialisten: professionele en ervaren zorgverleners die voor u klaar staan in iedere situatie.

Onze zorgverleners bieden
kwaliteitszorg bij u thuis

Kwaliteit staat voorop bij thuiszorg van Zuster Jansen. Kwaliteit is hierbij een ruim begrip, omdat wij niet alleen verzorging en verpleging bieden van het beste niveau maar ook zorg dragen voor de kwaliteit van onze zorgverleners. Zo worden zorgverleners van Zuster Jansen zorgvuldig geselecteerd op basis van vaardigheden, competenties, ervaring en persoonlijkheid. Formeel gezien vinden wij de kwaliteit van de zorg die wordt verleend erg belangrijk. Informeel gezien gaat het ook om de persoonlijkheid van onze zorgverleners.

In veel situaties zijn onze zorgverleners namelijk dag en nacht bij u thuis aanwezig, waardoor een prettige omgangsvorm essentieel is. Zo ontstaat er een professionele maar persoonlijke relatie met respect en aandacht.

Specialistische zorg op uw niveau

Wanneer u op zoek bent naar particuliere thuiszorg in Aalsmeer kunt u kiezen uit een aantal zorgvormen. Dit is volledig afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Heeft u behoefte aan intensieve zorg bij u thuis? Dan kunt u kiezen voor onze 24-uurs zorg. Ook kunt u kiezen voor andere vormen van specialistische comfortzorg bij u thuis, zoals zorg bij de ziekte van Alzheimer. Omdat het bij Zuster Jansen gaat om particuliere thuiszorg, bepaalt u uiteindelijk zelf welke zorgvorm u afneemt en in welke hoeveelheid. Wij zullen ons inzetten om zorg te bieden die volledig aansluit bij uw persoonlijke situatie. Zorg op maat van de beste kwaliteit. Wij zetten ons graag voor u in. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze zorgcoördinator.

Lees meer bij Zuster Jansen